• Eerste beachflagsponsor: Autorijschool Janssen

    Sinds kort heeft SV Marken een extra sponsormogelijkheid; de beachflag! Goed zichtbaar en betaalbaar. Eén van de eerste geïnteresseerden is Autorijschool Janssen en vanaf nu dus ook te zien op het complex.
     
    Een korte introductie van de rijschool:
     
    “Vanaf 1991 ben ik autorijinstructeur, in maart 1995 heb ik mijn eigen rijschool 'Autorijschool Janssen' opgestart, bijna 25 jaar geleden dus! Ik ben destijds voor mezelf begonnen, omdat Marken nog geen eigen rijschool had en ik tot de conclusie kwam dat daar wel behoefte aan was. Zo gezegd, zo gedaan.
    Je kunt bij mij terecht voor je rijbewijs B, daarbij geef ik spoedcursussen op maat. Dit jaar zit een tussentijds toets gratis in mijn rijpaketten. Een tussentijdse toets houdt in dat je tijdens deze toets getest wordt waar je op dat moment staat.
    Ik sta te boek als een geduldig en rustig persoon, wat in het hectische verkeer van deze tijd een fijne bijkomstigheid is.
    Heb je vragen of interesse? Neem gerust contact met mij op via mijn website (www.rijschooljanssen.nl), maar je kunt me ook altijd bellen op 06 - 27 03 89 60.”
     
    Cees; heel veel dank voor jouw sponsoring!