• Wedstrijdzaken informatie seizoen 2017-2018

Elke week worden de programma's en standen bijgewerkt aan de hand van de KNVB data uit Sportlink.

Indien een team in de periode 1 september - 1 maart een keer niet voldoende spelers heeft kan de leider of trainer per email bij de wedstrijdsecretaris een snipperdag aanvragen. Elk team in de B-categorie heeft recht op éénsnipperdag per seizoen. Een verzoek dient uiterlijk dinsdagochtend voor de zaterdag er op bij de wedstrijdsecretaris te zijn ingediend. De aanvraag bij de KNVB dient voor 12:00 uur op dinsdag te worden ingedoend.

Voor oefenwedstrijden geldt dat deze uiterlijk op dinsdag avond (voor de zaterdag) aangevraagd moeten zijn bij de wedstrijdsecretaris. Dit vanwege de planning van de velden en kleedkamers.

De wedstrijdsecretaris stelt scheidsrechters aan voor de door de KNVB georganiseerde wedstrijden. Indien er GSB in het overzicht staat dient het team zelf voor wedstrijdleiding te zorgen.

• Hier vind je de speeldagenkalender van de A-categorie. Onder deze categorie vallen bij SV Marken het eerste en tweede elftal.

Kalender A-categorie

• Hier vind je de speeldagenkalender van de B-categorie. Onder deze categorie vallen het 3e, beiden dames teams en de gehele jeugd.

Kalender B-categorie

• Het Handboek betreft een bundeling van besluiten van het bestuur amateurvoetbal, genomen krachtens het bepaalde in het Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal. Elk handelen of nalaten in strijd met voornoemde bestuursbesluiten, is strafbaar op grond van het bepaalde in de Statuten van de KNVB.

Handboek veld

• Het handboek betreft een bundeling van besluiten van het bestuur amateurvoetbal, genomen krachtens het bepaalde in het Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal. Elk handelen of nalaten in strijd met voornoemde bestuursbesluiten, is strafbaar op grond van het bepaalde in de Statuten van de KNVB.

Handboek zaal