• Nieuwe terras SV Marken feestelijk geopend

    Na de bloedstollende wedstrijd SV Marken - WV HEDW, welke Marken onverdiend met 1-0 verloor, werd het nieuwe terras (beun) feestelijk heropend door de voorzitter. 

    De oploop van het beun was versierd met een zwart-witte ballonnenboog en ook stonden er twee confetti kanonnen gereed om het beun met een 'knal' te openen. 

    Eerst werd de Man of the match gehuldigd. De keeper, Yort Willems, was dit keer de verdiende man of the match. Samen met pupil van de week, Yfke Hoftijzer, werd hij onder de ballonnenboog in het zonnetje gezet. 

    Daarna was het woord aan de voorzitter, Jan Peereboom. Hij bedankte de beun-werkgroep, die zich met hun expertise hebben ingezet om het nieuwe beun te realiseren. De beun-werkgroep bestond uit Arie Stooker, Aris Uithuisje, Jacob René de Weijze, Pieter de Groot en Jan Commandeur.

    Ook de fa. Tromp werd bedankt, die het beun uiteindelijk heeft gerealiseerd. Namens de fa. Tromp vroeg de voorzitter Mark Swart naar voren om samen het beun 'knallend' te openen. Met een druk op de rode knop knalde de confetti en was het beun officieel geopend. 

    Hierna kon iedereen in de kantine genieten van een hapje en een drankje en van de tombola. Vanaf half 6 zorgden de Kokosmakronen voor de muzikale afsluiting.