• Kelly Zeeman gehuldigd bij SV Marken

    Zaterdag 2 september is Kelly namens SV Marken gehuldigd bij haar oude cluppie. Om 17.00 uur werd er gestart met een handtekeningensessie, deze werd door zowel jong als oud bezocht. Niet alleen de speciale signeerkaarten werden getekend, ook ballen, shirts en schoenen werden gesigneerd. 

    Daarna om 17.17 uur was het tijd voor de burgemeester om een woordje tot Kelly te richten. Kelly kreeg van de burgemeester een echte Waterlandpen overhandigd, een VVV-bon en een bos 17 oranje rozen. Hierna richtte de voorzitter van SV Marken zich tot Kelly en benoemde vele hoogtepunten die Kelly bij de club heeft gekend en hoopt dat zij ooit nog eens bij de club zal terugkeren. Van de voorzitter kreeg niet alleen Kelly, maar ook haar ouders Klaas en Janneke, en haar vriend Stephan een bos bloemen overhandigd. Ook mag Kelly tot aan het volgend EK gratis meespelen met minuut nr. 17 met De Minuut. 

    Als laatste moment van de huldiging kreeg Kelly nog een zichtbaar aandenken aan het behalen van het Europees Kampioenschap. De opnieuw ingerichte jeugdhoek is naar haar vernoemd en is omgedoopt tot de 'Kelly Zeeman jeugdhoek'. 

    Niet alleen werd Kelly door SV Marken bedankt maar ook Kelly zelf wilde SV Marken en alle andere betrokkenen heel erg bedanken voor hun steun. 

    Na de huldiging was er een optreden van de Kokosmakronen, deze had een speciaal lied voor Kelly gemaakt op de wijs van John de Bever - Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht. 

    Al met al een geslaagde huldiging en een gezellige dag en avond in de kantine. 

    Foto's volgen.