• Marken stuurt Römers' ZCFC per retounerende post terug

Met goed voetbal en een uitstekend resultaat heeft Marken de korte voorbereiding op de tweede helft van het seizoen afgesloten. ZCFC werd met acht postzegels, sorry goals terug naar huis gestuurd: 8-1.
    Vanaf het begin was duidelijk dat Marken niet in een winterslaap was blijven hangen. Er werd goed gevoetbald, maar alleen het belangrijkste werd vergeten: scoren. ZCFC kreeg, vooral dankzij Marken, wel twee flinke kansen. Maar deze werden of gepakt door doelman Robert Schouten of gewoon gemist. Toch kwam ZCFC kort voor rust op 0-1. Nog geen minuut later zette Arno Boes echter de teams al weer naast elkaar. Als Marken wat beter met de mogelijkheden was omgegaan had het al 5-2 of 6-2 kunnen staan.
    Na de rust maakten de spelers dat ruimschoots goed. Met maar liefst zeven goals in een tijdsbestek van ongeveer 25 minuten werd het alsnog een monsterscore.
    Zaterdag wacht meteen een zware opening van de tweede helft, want we gaan op bezoek bij koploper AMVJ. Maar maandag gaan we eerst nog even op bezoek bij onze grote buurman FC Volendam. We mogen proberen het beter te doen dan HBOK, dat zaterdag met 13-1 verloor van de wijdbroeken.
    Opstelling SV Marken: Robert Schouten, Erik Teerhuis, Seabstiaan Peereboom, Patrick Leeflang, Roy Springer (62. Dominic Zeeman), Tijs Klaver (62. Robin Kaars), Guido Boes (46. Peter Bakker), Ramon Visser, Aramez Poepon, Arno Boes en Michiel Appel (72. Guido Boes)
    Scheidsrechter: T. (Taco) Oussoren (Amersfoort)
    77. Peter Bakker 8-1

Vorige week won Marken tijdens een trainingskamp op Terschelling met 0-2 van SC Terschelling dankzij goals van Robin Kaars en Seabstiaan Peereboom.