• Marken slaat slag in slotfase

Na een zéér mistige eerste helft heeft SV Marken na de thee laten zien dat het toch wel één van de beste teams in de 2e klasse A heeft. Het zeer defensieve, maar altijd lastige Kennemerland werd in een fantastische slotfase met 3-0 verslagen.
    Over de eerste helft kunnen we heel kort zijn:

Als je er niet was, heb je ook niets gemist. Op de mist na dan...

De tweede helft was anders. Van achter het doel van Kennemerland zag je ineens dat ook wij met een keeper speelden. Al heeft Ron Smit de gehele middag niets te doen gehad. Marken was de betere ploeg, net als in Haarlem, maar verzuimde dit om te zetten in een score. Echte kansen waren er ook niet. De beste mogelijkheid was misschien na een minuut of 70 spelen voor Martijn Slemmer. Op aangeven van Jeffrey Veerman zag hij zijn inzet echter in de handen van de doelman belandden. Terwijl iedereen eigenlijk al dacht aan een 0-0 gebeurde het toch. Een corner vanaf rechts kwam bij de tweede paal. Slemmer bedacht zich geen moment en nam de bal meteen op de pantoffel. Voordat een verdediger het in de gaten had was het 1-0! Deze goal brak het verzet van de gasten, want amper twee minuten later verdubbelde René Commandeur de score. In de extra tijd zorgde Jeffrey Veerman met ook een mooie goal dat de verhouding ook in de score tot uiting kwam. Door deze overwinning en de nederlaag van CSW bij buurman HBOK staan we nu aan kop van de ranglijst. Dinsdag is het dus de koploper van de hoofdklasse A tegen die van de 2e klasse A.

Opstelling SV Marken: Ron Smit, Erik Teerhuis, Stephan Plat, Jeroen Haarsma, Bart Honingh, Ramon Visser, Michiel Appel (66. Kevin Giele), Rene Commandeur, Jeffrey Veerman, Martijn Slemmer en Roy Spinger (85. Guido Boes)
    Scheidsrechter: V. Leijdekker (Bussum)