• Marken capituleert na uur spelen

    Het team van Saïd Ouaali heeft bij AFC '34 niet voor een stunt kunnen zorgen. Lang kon Marken de gastheren volgen, maar het laatste half uur nam de hoofdklasser afstand: 5-2.
    Al snel kwam Marken op een niet al te best kunstgrasveld met 1-0 achter en leek het geen fijne avond te worden. Echter het was heel snel al weer gelijk. Een corner van Jeffrey Veerman kwam uiteindelijk bij Arno Boes terecht. Boes gaf een mooie steekbal op Kees Tol die vervolgens de bal panklaar legde voor Mick van Moerkerk: 1-1. Het betere AFC '34 ging vervolgens op zoek naar de verdiende voorsprong en vond deze snel. Een voorzet van links werd door Richard Fortes Rodriguez binnen getikt. Leon Spoorenberg zette beide teams weer bijna naast elkaar, maar zijn kopbal ging net over. AFC '34 verzuimde Marken een genadeklap te geven. Het aluminium en doelman Dennis Boes hielden Marken in de race. En zo kon het dat Marken voor de rust nog op gelijke hoogte kwam. Een prima voorzet van Arno Boes werd binnen gekopt door onze actieve spits Leon Spoorenberg. Beide ploegen kregen vervolgens nog een kans om met een voorsprong aan de thee te gaan, maar beiden slaagden daar niet in.
    Na de thee kon Marken de gastheren nog een kwartier bijbenen. Uit een voorzet van Van Moerkerk kreeg Spoorenberg nog een kans, maar de doelman redde. De 3-2 was het einde van het verzet van Marken. Het was een beetje een lucky goal, maar die telt ook. Marken kwam er hierna niet meer echt aan en AFC '34 kon zo nog uitlopen naar een 5-2 overwinning.
    Opstelling SV Marken: Dennis Boes, Stephan Plat, Kees Tol (46. Erik Teerhuis), Patrick Leeflang, Muus Visser, Arno Boes (46. Anthony Koswal), René Commandeur, Ramon Visser, Leon Spoorenberg (70. Guido Boes), Jeffrey Veerman en Mick van Moerkerk
    Scheidsrechter: P.T.J. Andre
    Toeschouwers: 60
    Score verloop:
    7. Chelbi Boujenoui 1-0
    10. Mick van Moerkerk 1-1
    16. Richard Fortes Rodriguez 2-1
    36. Leon Spoorenberg 2-2
    62. Jelle Schut 3-2
    71. Fabian Buster 4-2
    86. Fabian Buster 5-2