• Winst op Hellas Sport

Na twee nederlagen werd het op 9 augustus dan eindelijk eens een overwinning. Er werd met 1-0 gewonnen van het Zaanse Hellas Sport.
    De contouren en de basis voor het 4-4-2 systeem begint duidelijk vormen te krijgen maar alleen de uitvoering laat noch wel te wensen over. Het nieuwe elftal laat duidelijk meer combinatie voetbal zien en kansen worden er genoeg gecreeerd maar het afronden is een probleem. Na een klein kwartier spelen scoorde Marken zijn eerste goal, op goed aangeven van Carlos schoof Dick Zwarthoed de bal in de verre hoek 1-0. Een paar minuten later werd Oswald alleen voor de keeper gezet en even daarna kreeg Arnold een uitstekende kopkans maar beide kregen de bal niet tegen de touwen. Ook Hellas Sport kwam een paar keer goed door maar Eelco hield zijn goal schoon. De tweede helft gaf hetzelfde beeld en werd Carlos zeker tot drie keer toe in scorings kans gezet, eerst een schot via de lat over en tien minuten later een bal op de buitenkant van de paal. Tien minuten voor tijd viel een uitstekende lob op de buitenkant van de paal. Al met al een redelijke wedstrijd maar met te weinig goals, aankomende week wordt er een toernooi afgewerkt bij Stormvogels Telstar en daar zijn prijzen te verdienen.
    Opstelling sv Marken: Eelco Zeinstra; Yori Högemann (69. George Biswana), Joris Buurs, Paul Michielsen, Michel Karemaker (46. Tom Koning); Dick Zwarthoed (46. Jaap Cornelis Teerhuis), Patrick Zwartjes, Oswald Snip (69. Michael Visser), Nicky Eelhart; Arnold Teerhuis en Carlos Hasselbaink
    Scheidsrechter: R. Parmessar (Amsterdam)