• Ook tweede wedstrijd wordt verloren

Donderdag 7 augustus trad sv Marken aan tegen streekgenoot EVC uit Edam.
    Met een vrijwel complete selectie kon Marken zijn wil niet aan de tegenstander opleggen, optische was Marken natuurlijk wel sterker maar er werd in een te laag tempo gespeeld en teveel foute passes en veel balverlies. De schaarse kansen die werden gecreeerd werden dan ook niet benut. Vlak voor rust kwam de thuisploeg zelfs op achterstand met een lob over onze doelman Eelco heen 0-1!!!. Direct na rust maakten Paul Michielsen een overtreding die werd bestraft met een penalty 0-2. Marken probeerde het wel maar het zat er vanavond gewoon niet in. In de 65-min werd door Dick Zwarthoed de 1-2 stand op het bord gezet. Maar ja in ieder geval werd er weer geoefend en zaterdag kunnen ze weer aan de bak en dan kan er weer wat anders uitgeprobeerd worden.

Opstelling sv Marken: Eelco Zeinstra; George Biswana, Joris Buurs, Tom Koning; Dick Zwarthoed (72. Yori Högemann), Patrick Zwartjes (65. Michael Visser), Oswald Snip, Nicky Eelhart (60. Bart Honingh); Carlos Hasselbaink en Arnold Teerhuis (46. Jaap Cornelis Teerhuis)
    Scheidsrechter: R. Wouda (Warder)