• Monsterscore blijft uit in de regen

Op een regenachtig B-veld onder eindelijk aangename temperaturen is SV Marken niet verder gekomen dan een 5-2 overwinning tegen het zaterdag team van TOB. Met de rust hadden de dubbele cijfers eigenlijk al in de buurt moeten komen, maar de scherpte is er nog niet helemaal.
    Nieuwkomer Henk Abercrombie van DWV maakte vanavond zijn debuut voor SV Marken. En dit vierde hij direct met een goal. Na 25 minuten spelen was het zover. Eigenlijk had het toen al 3-0 of 4-0 moeten staan. Op slag van rust zorgde het kersverse lid Marchanno Schultz voor de 2-0 ruststand.
    Kort na rust was Marken even niet bij de les en werd het 2-1. Halverwege de tweede helft kwam Ronald van Altena in het veld voor Erik Homan en binnen 20 seconden had hij zijn eerste balcontact op aangeven van Jaap Cornelis Teerhuis gepromoveerd tot doelpunt. Deze zelfde JC Teerhuis kopte even later na een voorzet van Schultz de 4-1 binnen. De laatste goal van Marken kwam op naam van opnieuw Ronald van Altena, maar het slotaccoord was voor TOB: 5-2 kort voor tijd. Zeker op basis van de goede eerste helft hadden we zo'n 10 tot 15 goals moeten maken. Donderdag krijgen we met ZAP een op papier sterke tegenstander. Vanaf 19.30 uur kun je op ons complex zien hoe we ook die wedstrijd ongeschonden door komen.
    Opstelling SV Marken: Johan de Ruiter; Ghames El Yacobi (46. Erik Teerhuis), Tuan Truong Minh, Paul Michielsen, Michel Karemaker; Patrick Zwartjes (73. Eric Stoker), Henk Abercrombie, Marchanno Schultz; Erik Homan (63. Ronald van Altena), Jurgen Spier (46. Jaap Cornelis Teerhuis) en Arnold Teerhuis