• Sinterklaas op bezoek bij SV Marken

    Afgelopen donderdag 26 november bracht de Sint weer een bezoek aan SV Marken. Om 19.00 uur zaten de kinderen van de F1 en de mini-pupillen al met smart te wachten. Nou ja, zaten? Lekker aan het dansen op de muziek van Coole Piet, er werd zelfs nog een polonaise ingezet. Rond kwart over 7 was het toch wel tijd dat de Sint zou komen. En ja hoor, hij kwam in zicht, maar kwam nog niet de kantine binnen. De kinderen gingen maar sinterklaasliedjes zingen in de hoop dat hij hen zou horen en binnen zou komen. Na enkele liedjes kwam de Sint dan eindelijk binnen. Hij werd verwelkomd onder gezang van de kinderen met ??Sinterklaasje kom maar binnen??. De Sint werd vergezeld door twee pieten.

    Voordat Sinterklaas de kinderen toe sprak wilde hij dat de kinderen nog een liedje voor hem gingen zingen. Dit deden ze natuurlijk maar al te graag. Daarna opende de Sint het grote boek van Sinterklaas en daarin stond over elk team een gedicht, die de Sint één voor één op las. Ook de trainers mochten even naar voren komen en een liedje zingen.

    De teams kregen natuurlijk ook wat lekkers van de pieten. Naast wat lekkers was er ook nog een grote doos met cadeaus voor de kinderen. We danken de Sint en zijn pieten voor hun bezoek aan de kantine en hopen dat ze ons volgend jaar weer met hun komst komen verblijden.