• Waterlandcup 2024 - locatie SV Marken

  Voor de derde keer vond dit weekend de Waterlandcup plaats.

  De charme van dit toernooi is dat kinderen elkaar elk jaar tegenkomen en op die manier als het ware een beetje met elkaar opgroeien. Vooral in de hogere leeftijdscategorieën speel je ook vaak tegen klasgenoten. Ook ouders kennen elkaar doorgaans nog van vroeger; van school, de kroeg of het voetbalveld. Dat maakt de sfeer op dit Waterlandse toernooi echt uniek.

  Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind, want de omstandigheden waren werkelijk waar prachtig om te voetballen op het A-veld. En dit is extra memorabel, want dit is de laatste keer dat er op deze grasmat gevoetbald werd. 

  Drie leeftijdscategorieën streden dit keer op Marken om de winst in de eigen categorie: de mini's, O8 en O9. De andere leeftijdscategorieën speelden het toernooi bij SDOB, SV Ilpendam en HBOK.

  De prestaties waren goed, maar minimaal net zo belangrijk; de kinderen hebben veel plezier beleefd!

  In de Tournify links hieronder zijn de einduitslagen te vinden. In de foto's een kleine sfeerimpressie van de Waterlandcup op Marken.

  We willen alle vrijwilligers -en dan in het bijzonder het barpersoneel, de veldcoordinator en de accommodatie-commissie- bedanken voor alle hulp om deze mooie dag mogelijk te maken.

   

  Sportieve groeten,

  Jeugdcommissie SV Marken

   

  Eindstand:

  Marken: https://www.tournify.nl/live/waterlandcup2024marken

   

  Ilpendam: https://www.tournify.nl/live/waterlandcup2024ilpendam

   

  HBOK: https://www.tournify.nl/live/waterlandcup2024hbok

   

  SDOB: https://www.tournify.nl/live/waterlandcupsdob2024