• SV Marken 3 oproep

    Al zo'n 10 jaar is SV Marken 3 op recreatief niveau van SV Marken actief. Na een aantal succesvolle jaren, waarbij de tweede en derde plaats meermaals werden bemachtigd, is door een gebrek aan spelers het team langzaam afgegleden naar de onderkant van de ranglijst. Het lopende seizoen hebben we door dit euvel het team helaas moeten terugtrekken uit de reguliere KNVB competitie.

    In seizoen 2023/2024 willen we als team echter een doorstart maken als 7 tegen 7 team. Vind je het leuk om een balletje te trappen, maar heb je misschien geen tijd om te trainen? Is een heel vele te gortig? Of kun je niet elke week aanwezig zijn? Of ben je juist bloedfanatiek!? Er is voor ieder wat wils, voor iedereen een plaats!

    Meld je aan bij SV Marken 3! Bij onze 7 tegen 7 competitie speel je op een half veld tegen teams uit de buurt en kan iedere voetbalfan aan zijn trekken komen!

    Op het moment van schrijven zijn er negen aanmeldingen. Wil je ook deel uitmaken van het team? Dan ben je van harte welkom! Laat het dan weten via 0653552278 of info@svmarken.nl Ook voor meer info kan je terecht bij genoemd telefoonnummer en e-mailadres.