• Opnieuw doelpuntrijke wedstrijd tegen BOL: 4-4

Het is altijd weer afwachten hoe de ploegen uit de winterstop komen, er wordt tijdens deze periode natuurlijk wel getraind en oefenwedstrijden gespeeld, maar druk staat er niet op. Ook vanmiddag was dat bij het begin van de wedstrijd aan beide ploegen goed te zien dat dit de eerste wedstrijd na de winterstop was en bij Marken iets extra's gezien de grote nederlaag in de uitwedstrijd tegen BOL. Het eerste kwartier was het zeer aftastend voetballen zonder acties voor de beide doelen. Rond het kwartier spelen was eerst BOL dreigend uit een counter en een minuutje later schoot René Commandeur ongevaarlijk op de goal. De wedstrijd kabbelde zo'n beetje door zonder mogelijkheden van beide kanten. In de 26ste minuut waren de gasten dichtbij de openingsgoal met een schot van dichtbij die Yort uitstekend pareerde. Tien minuten voor de rust werd de wedstrijd pas echt een beetje opengebroken, een lichte overtreding van Stephan Plat binnen de 16 werd bestraft met een penalty en een gele kaart. Dit buitenkansje werd feilloos benut door Sietse Brandsma en stond de 0-1 achterstand op het scorebord. Na twee minuten een vergelijkbare situatie aan de andere kant, overtreding en bal op de stip, en deze mogelijkheid werd benut door Kevin Giele en dus de stand weer gelijk 1-1. Marken kon helaas deze stand niet vast houden tot de thee want in de 42ste minuut schoot Jelte van der Wal de 1-2 tegen de touwen. Deze mogelijkheid kwam tot stand uit een aanval van Marken waarbij Samir balverlies leed op de helft van BOL. In de blessuretijd keerde Yort een schot van dichtbij om erger te voorkomen.
    Na de thee bleef Sebastiaan Peereboom achter in de kleedkamer en werd vervangen door Jeffrey Veerman wat gelijk een ander aanvallender Marken liet zien. Ook nu werd er behoudend maar goed gevoetbald en na ruim tien minuten spelen kregen de gasten de eerste zeer goede mogelijkheid na de thee de score verder op te voeren. Maar het was in de 57ste minuut Jeffrey Veerman die de achterstand ongedaan maakte 2-2. Een uittrap van Yort, dus assist, werd door Jeffrey uit een prachtige omhaal tegen de touwen geschoten. Marken putte moed uit deze goal en werd steeds dominanter en dreigender. Tijs Klaver bijna door de verdediging gebroken, uit een corner een schot maar net naast en prijsschieten op het doel van BOL. Toch waren het de gasten die in de 66ste  minuut voor de derde keer op voorsprong kwamen, een snelle uitval, hun manier van voetballen, en matig verdedigen zorgden ervoor dat de 2-3 van dichtbij kon worden binnen getikt door opnieuw van der Wal. Toch was Marken direct hierna alweer dichtbij de gelijkmaker toen het lobje van Klaver maar net door de boomlange keeper van BOL kon worden overgetikt, Marken bleef druk zetten met het gevaar op een counter van BOL maar kwam in de 77ste minuut weer terecht op gelijke hoogte. Uit een corner schoot wederom Jeffrey Veerman vanaf randje zestien de bal tegen de touwen 3-3. Maar hiermee was deze enerverende tweede helft nog niet gespeeld en al zeker niet beslist. Een kleine tien minuten voor het einde van de officiĂ«le speeltijd, er zou was de verwachting veel tijd worden bijgetrokken, kwamen de gasten voor de vierde keer op voorsprong. Toch wel weer matig verdedigen en de keeper (te) ver uit zijn goal maakte het mogelijk dat Brandsma vrij simpel de 3-4 konden binnen schieten. Direct daarna kregen zij de mogelijkheid de wedstrijd op slot te gooien maar dat gebeurde gelukkig niet. Marken bracht in de 86ste minuut! twee aanvallende wissels in het veld om toch minimaal een punt aan deze partij over te houden. Dat leek al bijna direct te lukken toen een bal op de doellijn bij BOL ternauwernood kon worden gestopt. Ook BOL bleef dreigend met een counters en zeer snelle en goede spitsen. Wat iedereen hoopte gebeurde uiteindelijk in de 94ste minuut toen RenĂ© Commandeur de bal langs de uitgekomen keeper kopte 4-4. De wedstrijd was nog niet gelopen want een minuut later moest Yort alle zeilen bijzetten om een tegen goal te voorkomen. Pas twee minuten na de bevrijdende goal floot de scheidsrechter voor het einde van dit spektakel stuk, vooral het tweede bedrijf. En in feite was iedereen toch tevreden met deze eind uitslag.