• Nieuwe deursponsor: Dappermarkt Amsterdam

  Met blijdschap en trots presenteren wij u onze nieuwe sponsor voor twee deurreclames:

   

  Dappermarkt Amsterdam

   

  Deze naam is natuurlijk geen onbekende op Marken en omstreken.

  Deze (van oorsprong) buurtmarkt werd een wijkmarkt en gaandeweg werd op de maandagen het nagenoeg lege Dapperplein gevuld met marktondernemers die op dinsdag tot en met zaterdag vanwege hun lage nummer geen standplaats konden krijgen.

  Die ontwikkeling op de maandag was zodanig dat nu al sinds de beginjaren ’80 van de vorige eeuw ook de maandag is uitgegroeid tot een volwaardige marktdag welke vanaf de Mauritskade tot aan de Wijttenbachstraat volledig is bezet en nog steeds met marktondernemers met lage nummers is gevuld welke naarmate de week vordert geen standplaats kunnen bemachtigen.

  De fysieke markt, de sfeer en de gezelligheid zijn het ontmoetingspunt voor velen. Op sociaal en maatschappelijk vlak is de markt niet weg te denken uit Amsterdam. De naar 110 jaar groeiende Dappermarkt heeft in zijn ruime eeuw van bestaan de nodige ‘ups’ en ‘downs’ doorstaan. Zelfs nu in het tijdperk van internet en online aankopen blijft de Dappermarkt deze ontwikkeling weerstaan.

   

  Pieter Rugaart, veel dank dat jij samen met Eddy Schipper het initiatief hebt genomen om onze mooie Sport Vereniging te sponsoren!