• Kerstverloting 2020

  Kerstverloting 2020

   

  Op zaterdag 19 december 2020 zal de traditionele Kerstverloting van SV Marken worden gehouden. Vanwege de beperkingen door het covid-19 virus kan dit helaas niet op de gebruikelijke manier in de kantine.

  Om toch een mooie Kerstverloting aan te kunnen bieden hebben SV Marken en MES Marken de handen ineengeslagen door de Kerstverloting online uit te zenden. Er is een mooi programma samengesteld met niet alleen de verloting zelf, maar tussendoor ook allerhande beelden van onder meer de penaltybokaal en de clinic van zaterdag 12 december 2020. Verder zullen er nog beelden uit het verleden worden vertoond. Bovendien is er nog de ‘Mystery Guest’, die zijn of haar opwachting zal maken. Wat dit allemaal inhoudt zult u gedurende de uitzending wel merken…

  Dit zal gebeuren via het YouTube kanaal van MES Marken (dezelfde als met de Bingo’s), te vinden via onderstaande link.

  https://www.youtube.com/channel/UCuHKt9u7949FbI64G5H8rwA

  De uitzending zal om 18:30 uur starten en zal u hopelijk een gezellige avond brengen.

  Voor de Kerstverloting zelf zijn om en nabij 140 prijzen te verdelen, gesponsord door vele bedrijven, instellingen en particulieren.

  Een veel gestelde vraag is of er geen loten worden uitgegeven. Doordat de lotenverkoop niet via de gebruikelijke manier kon worden gedaan, dus met papieren loten, zult u geen loten met lotnummers ontvangen. Van alle bestellingen is een apart lot geschreven met naam en adres, welke allemaal in de ‘hoge hoed’ worden gedaan, waaruit geloot zal worden. Dus heeft u tien loten besteld, dan zitten er tien loten met uw naam en adres in de verloting. Er zijn dus geen lotnummers, maar alleen loten met naam en adres. Vandaar dat u geen loten ontvangen heeft.

  Gedurende uitzending zal steeds een bepaald aantal van de loten worden verloot.

   

  Namens SV Marken wensen wij u een gezellige online Kerstverloting-Avond!