• SV MARKEN HANDHAAFT ZICH IN DE EERSTE KLASSE!

  SV Marken heeft zich gehandhaafd in de eerste klasse. Na de 5-0 zege in de heenwedstrijd van de finale van de nacompetitie werd AMVJ ook nu ruim verslagen, het werd 0-4.
  In de eerste helft speelde SV Marken prima voetbal, bij vlagen zelfs uitstekend op de werkelijk perfecte grasmat van AMVJ. Het enige dat ontbrak waren veel goals, want de goede kansen waren er weldegelijk. Alleen Leon Spoorenberg (17e minuut) was wél succesvol. Ruststand was 0-1.
  In de tweede helft, met de straffe wind tegen, liep SV Marken geroutineerd uit naar een regelmatige 0-4 zege door twee goals van Leon Spoorenberg (57e en 65e minuut) en Guido Boes (73e minuut). Door deze zege speelt SV Marken ook volgend seizoen in de eerste klasse van het zaterdagamateurvoetbal. Hiermee is de doelstelling die vooraf aan het seizoen werd gesteld alsnog gehaald!
  AMVJ speelt op 12 juni de herkansingsfinale tegen Geinoord Nieuwegein, dat verloor van Benschop, op het complex van De Meern.
  Opstelling SV Marken: Robert Schouten, Erik Teerhuis (64. Robin Kaars), Patrick Leeflang, Ramon Visser, George Biswana, Muus Visser (46. Guido Boes), Arno Boes, Rene Commandeur, Mick van Moerkerk (74. Kay van Rheenen), Leon Spoorenberg en Michiel Appel
  Score verloop:
  17. Leon Spoorenberg 0-1
  57. Leon Spoorenberg 0-2
  65. Leon Spoorenberg 0-3
  73. Guido Boes 0-4