• Geen stunt tegen Huizen

  SV Marken heeft zaterdag met 0-2 van koploper Huizen verloren. Redelijk lang kon Marken stand houden, maar in de tweede helft maakten de gasten het verschil.
  Huizen kwam zeer sterk en fel uit de startblokken. In het eerste kwartier was het dan ook behoorlijk gevaarlijk voor de goal van Jan Evenboer, maar echt grote kansen leverde het niet op. Binnen het kwartier kreeg Marken wel een tegenvaller te incasseren. Spits Martin Tol viel met enkelblessure uit en moest zich laten vervangen door Sander Kammerer. Nadat de "storm" van Huizen was geluwd kreeg Marken wat meer grip, maar geen kansen. Ook Huizen kreeg geen mogelijkheden meet om te scoren en zo gingen we dus doelpuntloos, maar wel na vijf gele kaarten, aan de thee. Na de rust was de eerste mogelijkheid voor Marken. Maar een vrijetrap van Matthijs Kaars werd door de keeper gekeerd. Niet veel later was het aan de andere kant wel raak. Een foutje van Erik Teerhuis leverde Mark Daalderop zo veel ruimte op dat hij vrij simpel de 0-1 binnen kon schieten. Een minuut later had het overigens al weer gelijk moeten staan, maar invaller Kammerer kreeg de bal wat ongelukkig tegen zijn knie zodat de bal net naast ging in plaats van in het doel. Dit was overigens de enige echte kans van Marken. Huizen kreeg nog wel een levensgrote kans, maar een Marken verdediger bracht redding op de lijn. In blessuretijd kreeg Marken nog één mogelijkheid op het behalen van een punt, maar opnieuw bracht de keeper knap redding op een vrijetrap van Kaars. In de tegenstoot besliste Huizen de wedstrijd. Invaller Sebastian Schildt maakte aan alle spanning een einde, 0-2.
  Opstelling SV Marken: Jan Evenboer, Eric Tetteh, Daniël Tetteh, Erik Teerhuis (64. Niels Rietvelt), Bart Honingh, Tijs Klaver, Evans Koomson, Matthijs Kaars, Ronald van Altena (81. Michiel Appel), Martin Tol (17. Sander Kammerer) en Felix Amekudzi
  Opstelling SV Huizen: Dave Kuijsten, Kasper Zijm, Addy Klein, Bart Hulsbos, Wouter van Toor, Maarten Schrama, David Toxopeus, Wahip Yildiz, Mark Daalderop, Guillermo Graaven (72. Sebastian Schildt) en Regilio O'Neil (66. Mounim El Morabet)
  Scheidsrechter: J.B. Terwijn (Zwaag)
  Toeschouwers: 350
  Score verloop:
  59. Mark Daalderop 0-1
  95. Sebastian Schildt 0-2
  Gele kaarten: Ronald van Altena, Sander Kammerer, Bart Honingh, Eric Tetteh (allen SV Marken), Bart Huslbos en Guillermo Graaven (beiden SV Huizen)