• Aardige remise tegen HBOK

Met HBOK had SV Marken een prima oefenpartner aangezien er gebouwd wordt aan een nieuwe selectie en de nodige spelers gemist werden.
    Nadat de eerste helft doelpuntloos werd afgesloten kwam HBOK een kwartiertje in de tweede helft op voorsprong. Maar binnen vijf minuten zorgde Remco Roos voor een gelijke stand. Met nog een kwartier op de klok zorgde René Commandeur via een wonderschone knal in de driehoek voor de 2-1. Uiteindelijk kwam HBOK niet veel later verdiend op 2-2, wat ook de eindstand zou worden. Al met al een niet onaardige wedstrijd van een SV Marken, waar overigens constant zeven (!) Markers in het veld stonden.

SV Marken - HBOK (0-0) 2-2