• Verslag Penaltybokaal zaterdag 19 december

    Na de oefenwedstrijd van Marken 1 mochten onze E- en F-pupillen hun penaltykunsten laten zien aan de keepers Yort Willems en Robert Schouten tijdens onze penaltybokaal.

    In de najaars- en bekercompetitie was er al goed geoefend, maar nu op een groot doel, veel publiek achter het doel en de keepers van het 1e is dit toch even wat anders.

    Onder leiding van onze jeugdscheidsrechters Maurice Gerritsen en Job Peereboom mochten de 3 spelers van de F1 precies om 16.00 uur beginnen. Daarna was de beurt aan de E2, gevolgd door de ME1 en tenslotte de E1.

    Per speler werden 5 penalties genomen, maar in elke poule wisten onze jongens en meiden het zo spannend te houden, dat er veel meer penalties genomen moesten worden om te komen tot een nummer 1, 2 en 3.

    Winnaars waren ze natuurlijk allemaal.

    Na ongeveer 80 penalties waren dit eindelijk de eindstanden:

    SV Marken F1:

    1e plaats - Kenneth Zeeman
    2e plaats - Muus Hoftijzer
    3e plaats - Bjorn Stooker

    SV Marken E2:

    1e plaats - Stijn Visser
    2e plaats - Joran Gerritsen
    3e plaats - Liam de Wit

    SV Marken ME1:

    1e plaats - Tess Teerhuis
    2e plaats - Marit Zeeman
    3e plaats - Nanka Schipper

    SV Marken E1

    1e plaats - Mats Teerhuis
    2e plaats - Tom Porsius
    3e plaats - Tom Schipper

    Tijdens de kerstverloting werden onze toppers als echte kampioenen gehuldigd en mochten ze op het podium hun prijzen in ontvangst nemen, toegejuicht door een een volle kantine.

    Voor de ME1 meiden was er nog een extra verrassing, want zij kregen de prijzen uitgereikt door Kelly Zeeman en gingen na afloop met haar op de foto.