• Jeu de boules bestaat 10 jaar

    Dit gaan we vieren op ons sportcomplex “Nooitgedacht” . De gedachte is om dit te doen met zoveel mogelijk jeu de boulers die de afgelopen 10 jaar een balletje hebben gegooid. Daarom willen we die personen allemaal uit nodigen om op zondag 23 augustus deel te nemen aan het “open kampioenschap 2015”.

    De baan is in 2005 aangelegd door de zaalvoetballers van sv Marken en ook volledig gefinancierd door deze tak van de SV Marken.
    Door de jaren heen hebben zo’n 100 personen een balletje gegooid op de banen op het complex en daar zijn we best trots op. We hopen dat een groot deel van deze personen zich op 23 augustus zullen melden om 11.30 uur als de inschrijving start. Uiteraard is er altijd een gezonde strijd tussen de deelnemers maar de sportiviteit tussen de jeu de boulers is bijzonder hoog. Het niveau van spelen is door de jaren heen ook gegroeid, maar vooral het voor je plezier een balletje gooien voert de boventoon. De strijd om de grote beker is jaarlijks een hoogtepunt. De beker wordt uitgereikt aan de winnaar van de competitie en het open kampioenschap. Vanaf 2010 is er ook een dubbelcompetitie, de te winnen wisselprijs is hier het wereld beroemde schilderij dat luistert naar de naam “sang reaal de boules”.