• Wil je blijven voetballen in de zomervakantie?

    De zomervakantie staat voor de deur en daarmee ook een tijd van stilte bij de voetbalverenigingen. Wil je toch door blijven voetballen? Dan kun je een van zomerkamp volgen bij Sportivun of speciaal voor meiden bij VV Alkmaar.

    Sportieve vakantie bij Sportivun!
    Sportivun organiseert de hele zomervakantie een voetbalkamp voor kinderen van 7 t/m 10 jaar, 10 t/m 13 en 13 t/m 16 jaar in Soest en Baarn. Tijdens het kamp zijn de kinderen de hele dag aan het voetballen, spelen en lol trappen. Je kan zelf kiezen voor een dag- of slaapkamp!
     
    Waarom zijn deze kampen zo cool?
    Omdat je tijdens het kamp niets anders doet dan wat jij leuk vindt: de hele dag voetballen! Vijf dagen lang staan in het teken van nóg beter worden in voetbal. Daarnaast blijf je bij deze sportkampen slapen in een vijf-sterren groepsaccommodatie in Soest of het tentenkamp in Baarn. Zo heb je ‘s avonds tijd om met je nieuwe kampvriendjes marshmallows te roosteren bij het kampvuur en kun je de volgende ochtend meteen doorgaan met voetballen!
     
    Ben jij benieuwd en wil je meer weten over de voetbalkampen in de zomervakantie? Kijk dan snel op: www.sportkampenvansportivun.nl

     

    Wil jij trainen als een echte Eredivisie-speelster van VV Alkmaar?

    VV Alkmaar organiseert in de zomervakantie twee VV Alkmaar Soccer Camps voor meiden van 6 tot en met 16 jaar. Wil je drie dagen je voetbaldroom beleven in een uniek VV Alkmaar Soccer Camps-tenue? Schrijf je dan nu in via www.vvalkmaar.nl/soccercamps! 

    De VV Alkmaar Soccer Camps zijn van maandag 23 juli tot en met woensdag 25 juli 2018 en van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus 2018 op het sportcomplex van VV Alkmaar aan de Robonsbosweg 10. Alle trainingen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur en staan onder leiding van gediplomeerde trainers van de VV Alkmaar Soccer Camps. En uiteraard mag je na afloop je VV Alkmaar Soccer Camps-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

    VV Alkmaar Skill Games
    Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert VV Alkmaar dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Ook je persoonlijke ranking en informkaart zullen niet ontbreken. FIFA is nog nooit zo echt geweest!
     
    Volledig programma
    Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens de VV Alkmaar Soccer Camps ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de VV Alkmaar Soccer Camps speelsters van het eerste elftal van VV Alkmaar op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Uiteraard is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de speelsters!
     
    Deelname
    De kosten van een driedaags VV Alkmaar Soccer Camp bedragen € 145,- per deelnemend kind. Vragen? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@vvalkmaar.nl.
    Doe jij ook mee? Ga snel naar www.vvalkmaar.nl/soccercamps en schrijf je in!